Zwennes Totaal Service
Speciaal gericht op verhuizingen voor ouderen

Over ons

Zwennes Totaal Service richt zich speciaal op verhuizingen voor ouderen, en ouderen met dementie of een andere beperking. Door onze jarenlange ervaring en verdieping in ouderen die een vorm van  dementie hebben, kunnen wij goed inspelen op de behoeftes van deze specifieke doelgroep.

Al 18 jaar lang zijn we intensief betrokken bij verschillende Alzheimer Cafés in o.a. Den Haag, Voorschoten, Wassenaar en Leidschendam. Ook hebben we veel contacten met vooraanstaande zorgcentra in de regio. 
Jarenlang horen wij de problemen aan waar vooral familieleden van Alzheimerpatiënten tegen aan lopen. Het is enorm ingrijpend om je familielid te zien aftakelen en veranderen. Ook wordt er vaak gediscussieerd over de overstap richting een verzorgingshuis. Hoe kunnen mensen dit het beste aanpakken?

Zwennes Totaal Service is hieruit ontstaan, wij willen juist voor deze doelgroep zorgen voor een soepelere overgang richting een verzorgingshuis.  Wij werken met volle overgave en hebben hart voor dit bedrijf en de ouderen waarmee we werken. 

Wij werken discreet en op een persoonlijke manier
Het werken met ouderen, en ouderen met dementie vereist inzicht, verder kijken, luisteren, aanvoelen, een vertrouwensband opbouwen en inspelen op de behoeftes van de oudere persoon.  Soms is dat lastig, zelfs voor naaste familie. In ons vak is het belangrijk om te begrijpen dat de oudere mensen zich erg hechten aan hun spullen, juist de kleine dingen kunnen een enorme rol spelen.
Daar proberen wij op in te spelen, door te luisteren en vragen te stellen, zo kunnen wij niet alleen herleiden en inventariseren wat belangrijk is voor mensen maar ook ontstaat er een vertrouwensband. Een vertrouwensband is belangrijk, juist voor deze doelgroep. Vaak kunnen mensen achterdochtig zijn, wanneer er iemand in hun huis rondloopt.  Vooral omdat het niet goed valt uit te leggen dat iemand noodgedwongen zijn huis uit moet, waar men misschien al 40 jaar woont. 

Onze kracht is dat wij begrip hebben en daardoor ook geduld, ook al  stelt iemand steeds maar dezelfde vraag, worden mensen emotioneel en voelen ze zich machteloos. Dit vraagt om een tactvolle omgang.
Daarom werken wij anders, discreet en persoonlijk. Dat is wat ons onderscheid van vele andere verhuisbedrijven. Diensten aanbieden die je niet in een offerte kunt vermelden en die verder reiken!

Opbellen