Stap 1: Aanvraag offerte
Via de telefoon of per mail kunt u geheel vrijblijvend een offerteaanvraag doen.

Ook kunt u een ‘terugbelverzoek indienen’ zodat wij u, op een door u aangegeven moment, terugbellen. Wij zullen met u een afspraak maken voor een bezichtiging. Deze zal binnen 5 werkdagen plaatsvinden.


Stap 2: Bezichtiging van uw woning

Voordat we de offerte uitbrengen komen we op afspraak langs voor een bezichtiging. Wij vragen u naar alle praktische zaken omtrent de verhuizing en we bespreken uw wensen en verwachtingen. Hierdoor kunnen wij de inventarisatie opmaken en gerichte offerte op maat uitbrengen.

Bij verhuizing naar een verzorgingshuis: nemen we ook een kijkje in de nieuwe woning, om een goede inschatting te kunnen maken en ons advies te geven over wat er allemaal wel of niet mee verhuisd kan worden. Onze adviseurs zijn erg ervaren op dit gebied en kunnen soms niet uitgaan van een plattegrond alleen, omdat dit een vertekend beeld kan geven op de werkelijke benutbare ruimte.


Stap 3: Offerte ontvangen/digitaal accorderen

Binnen maximaal 3 werkdagen ontvangt u een offerte die op maat gemaakt is voor uw situatie.
Het grote voordeel van onze werkwijze is dat de prijs de prijs is. Deze zal niet stijgen, waardoor u niet achteraf voor onaangename verassingen zult komen te staan.
Als u akkoord gaat met de offerte, u kunt deze digitaal accorderen, dan zullen wij binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de#666666 afspraak en het tijdstip te bevestigen.


Let op!

De prijs zou alleen hoger kunnen uitvallen wanneer zich ter plekke onverwachte extra werkzaamheden aandienen. Of wanneer u op eigen aanvraag nog extra werkzaamheden gedaan wilt hebben. Dit soort zaken worden dan altijd in samenspraak met u afgehandeld.

Stap 4: Dag van verhuizing en/of woningontruiming
Of u er bij de verhuizing voor gekozen heeft zelf in te pakken of wij dat voor u gaan doen, onze medewerkers zullen op de afgesproken tijd aanwezig zijn. Voor u eigen gemak en tijdsbesparing adviseren wij om het inpakwerk door ons te laten verrichten omdat het een stuk gemakkelijker en sneller verloopt!

Vraag nu een offerte aan!

8 + 11 =

Zwennes Totaal Service
Floralaan 83
2643 HA   Pijnacker

015 3641354
06 42726628

www.zwennestotaalservice.nl
info@zwennestotaalservice.nl