Verhuizen

Onze verhuisspecialisten werken met het meest professionele materiaal en gereedschap, zodat alle diensten uiterst vakkundig worden uitgevoerd. Met onze verhuisdiensten kiest u zelf hoeveel u zelf doet en hoeveel u door ons laat doen. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de grote meubelstukken te laten verhuizen. Maar wij verhuizen natuurlijk ook graag uw hele inventaris.

Onze werkzaamheden:

  • Schilderijen van de muur halen en professioneel verpakken in speciale schilderijboxen
  • Kleding verpakken in speciale garderobeboxen
  • Ontkoppelen materieel en gereedmaken voor transport, o.a.; wasmachine, droger, televisie, computer en overige
  • Alle overige grote spullen en meubelen professioneel en transport-veilig verpakken
  • Afhalen van lampen, klokken, raambekleding en deze netjes verpakken
  • Alles vakkundig en veilig transporteren naar het nieuwe woonadres
  • Inrichten van de nieuwe woning; alle meubelen en grotere materialen
  • Dozen die meevervoerd worden, neerzetten in de daarvoor bestemde kamers
  • Ophangwerkzaamheiden van; lampen, klokken, schilderijen en fotolijsten
  • Programmeren en installeren: wasmachine, droger, televisie, computer e.d.
  • Lichte reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verrichten
  • Overig: telefoon- en netwerkkabels doortrekken indien noodzakelijk

   


Inpak-service (extra bij te boeken)

Om het u gemakkelijker te maken kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van onze inpakservice. Zwennes Totaal Service zorgt ervoor dat alle kleine inboedel op een correcte en veilige manier in verhuisdozen wordt opgeborgen. 

De verhuisdozen worden gelabeld aan de hand van de kamer in de woning in kwestie. Hierdoor kunt u ook na afloop van de verhuizing alles op efficiënte wijze terugvinden.
Het is de perfecte oplossing voor mensen die geen tijd, mankracht of mogelijkheid hebben om zelf alles in te pakken op een georganiseerde wijze.

 

Uitpak-service (extra bij te boeken)

Daarnaast kunnen wij u ook uitpakservice verlenen. Hierbij plaatsen de gekwalificeerde verhuizers van Zwennes Totaal Service na de verhuizing weer alles netjes op de juiste plek en worden de kasten met snuisterijen ook weer ingericht naar hoe het stond in uw oude woning. Na het plaatsen van alle meubelen in de nieuwe woning, zorgen we ervoor dat alle kasten weer gevuld zijn, naar hoe u het had staan in uw oude woning.

(De)montage-service

Onze montageservice is inclusief. Zwennes Totaal Service is gespecialiseerd in het de- en monteren van uw meubelstukken tijdens de verhuizing. Wij zorgen ervoor dat grote meubelen gedemonteerd en gereed worden gemaakt voor transport.  Naderhand worden de meubelen in uw nieuwe woning weer netjes gemonteerd.


Transport

Uw spullen worden door Zwennes Totaal Service kundig en professioneel vervoerd. Door het gebruikmaken van speciale verhuisboxen, garderobe- en schilderijboxen verhuizen we al uw spullen op een nette en georganiseerde manier. Voor het transport worden alle goederen vakkundig verpakt en met uiterste zorg vervoerd naar uw nieuwe adres.


Inrichten van uw nieuwe woning

Wij kunnen het appartement ook voor u inrichten. De meubelen worden dan geplaatst, rekening houdend met uw wensen naar hoe wij met onze ervaring denken wat de beste mogelijkheid is. Vaak lijkt een plattegrond van het appartement groter dan in werkelijkheid het geval is. Wanneer u dan op schaal een indeling maakt, kan het zijn dat het lijkt alsof er best veel inpast. In de realiteit kan dat weleens tegenvallen. Daardoor komt het regelmatig voor dat onze verhuismannen de indeling alsnog anders moeten opstellen

Niet alleen proberen wij er een gezellige ruimte van te maken, wij moeten daarnaast rekening houden met val-preventie (zoals losliggende kleden op de grond of een ongelijke vloer) en de breedte van gecreëerde looppaden in de woning i.v.m. eventuele wandelhulpmaterialen, zoals; wandelstokken, rollatoren e.d.

 

Extra diensten

Elke verhuizing is anders. U kunt erop rekenen dat wij ervaring hebben met elke situatie. De meeste tijd gaat zitten in de voorbereiding. Wat wilt u allemaal geregeld hebben in de nieuwe woning, of heeft u tijdelijke opslagruimte nodig voor spullen die niet meeverhuisd worden?

Van grote verfwerkzaamheden of het stofferen van uw nieuwe woning, wij staan voor u klaar!
Wij werken alleen met het meest professionele materieel. Van verpakkingsmateriaal tot het gereedschap, alles wordt vakkundig verzorgd!

 

Stofferen van uw woning

Als u dit wilt kunnen wij helpen met de stoffering van de nieuwe woning, hiervoor werken wij samen met gedegen en professionele bedrijven, die uw nieuwe woning snel en vakkundig kunnen voorzien van nieuwe gordijnen, lamellen, vitrage, tapijt, laminaat en vinyl.
U hoeft hiervoor de deur niet uit! Thuis, in uw vertrouwde omgeving, kunt u d.m.v. kleurstalen en diverse stoffen- en materiaalsoorten rustig en zorgvuldig uw gewenste keuze maken. Doordat wij samenwerken met professionele bedrijven, die u tegen een betaalbaar tarief willen helpen aan kwaliteitsmateriaal, kan dit zelfs op zeer korte termijn nog geschieden! 


Verfwerkzaamheden

Wilt u graag een nieuwe verflaag aan de muren in uw nieuwe woning? Ook dat kan! Wij beschikken over goede materialen om uw woning heel gelijkmatig en mooi te kunnen spuiten. Door te spuiten, zie je geen aanzet op je muren en wordt alles gelijkmatig op iedere plek gespoten waardoor er geen oneffenheden ontstaan. Vooral voor grotere ruimtes geeft dit het mooiste resultaat.

Voor kleinere ruimtes maakt onze schilder gebruik van een roller en kwasten.

 

Opslagruimte (tijdelijk)

In bepaalde gevallen is het nodig dat u uw spullen tijdelijk moet opslaan. Hiervoor kunt u wellicht wel wat (extra) opslagruimte gebruiken.

Bij Zwennes Totaal Service kunt u ervoor kiezen om uw spullen vakkundig te laten opslaan. De eigenaar van de spullen ontvangt een detailleerde inventarisatielijst.
Onze opslagruimtes zijn schoon en stofvrij, en daarnaast goed betaalbaar. 

 


Verhuislift

Wanneer u zelf wilt verhuizen, of u nu in een woonhuis of een flat woont, kunt u gebruikmaken van onze verhuislift. Bijvoorbeeld wanneer de meubelen niet goed door het trappenhuis naar beneden kunnen en er geen lift aanwezig is. Of wanneer u vanaf de bovenetages van uw woonhuis uw spullen gemakkelijker naar beneden wilt verplaatsen, is een verhuislift altijd handig!
Een verhuislift maakt het mogelijk om ook uw grotere meubelstukken zonder al te veel moeite mee te verhuizen.
De verhuislift wordt bediend door de gekwalificeerde verhuizers van Zwennes Totaal Service.
U hoeft de lift dus niet zelf te bedienen.