Zwennes Verhuisservice

Woningontruiming

Woningontruimingen​

Woningontruiming met Zwennes ontruimingsservice​

Wanneer iemand verhuisd naar een aanleunwoning of verzorgingshuis of wanneer iemand komt te overlijden, moet de oude woning worden leeggehaald. Dit is een ingrijpende klus, vooral emotioneel is dat moeilijk. Zwennes Verhuisservice kan u hierbij goed van dienst zijn. Nadat u alle persoonlijke en dierbare bezittingen uit huis heeft gehaald, zorgen wij dat de woning netjes en conform de eisen die gesteld zijn, wordt ontruimd en schoongemaakt. Wij nemen de verantwoordelijkheid van de woning op ons, zodat u zich kunt richten op belangrijke zaken die op dat moment uw aandacht vragen.

Two young handsome movers wearing uniforms are unloading the van full of boxes. House move, mover
Onze Werkzaamheden

Overzicht van Onze Werkzaamheden

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Hieronder vindt u een overzicht van onze werkzaamheden.

Onze Werkzaamheden

Overzicht van Onze Werkzaamheden

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Hieronder vindt u een overzicht van onze werkzaamheden.

Woningontruimingen

Aanvullende Werkzaamheden

Naast woningontruimingen kunt u ook een beroep doen op onze andere diensten. 

Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden

Zwennes Totaal Service werkt met veel zorgvuldigheid en efficiëntie aan alle noodzakelijke werkzaamheden. Verven, gaten dichten, kroonsteentjes aanbrengen, een drempel plaatsen, kapotte vensterbank vernieuwen of wellicht zijn er andere werkzaamheden noodzakelijk voor het in originele staat terugbrengen van de woning.

De oplevering van uw oude woning

U kunt er voor kiezen om de eindinspectie uit handen te geven. De woning wordt volledig opgeleverd conform de eisen van de verhuurders. Betreft het een koopwoning, dan leveren we de woning netjes en schoon op voor de verkoop.

Hergebruiken van uw oude meubels

Wilt u uw oude meubelen niet meer gebruiken en zijn ze nog in goede staat? Wij zorgen ervoor dat uw meubels een nieuw leven krijgen en terecht komen bij senioren die dit goed kan gebruiken. Zo maken we samen de wereld nog een stukje beter.

Reinigen, ontgeuren en desinfecteren

Voor ieders gezondheid is een schoon huis erg belangrijk. . Zwennes Totaal Service helpt u graag om uw huis grondig te reinigen, ontgeuren of te desinfecteren, zodat de woning weer leefbaar wordt en de woonomgeving gezond is!