Zwennes Totaal Service
Speciaal gericht op verhuizingen voor ouderen

Zeer verheugd zijn wij over het in ontvangst nemen van de 'Prachtig'-oorkonde!

De 'Prachtig'-oorkonde is een compliment van Alzheimer Nederland en PGGM&CO, als waardering aan initiatieven die bijdragen aan het realiseren van een toekomst voor mensen met dementie, en voor de mensen die hen verzorgen.

Donny Zwennes, van Zwennes Totaal Service, mocht deze oorkonde vol trots in ontvangst nemen. Wij zetten ons al enige jaren in voor het op een zorgzame manier verhuizen van ouderen met dementie. Dit doen wij door 'dupliceren' van de vertrouwde woonsituatie naar de nieuwe.

Door deze unieke aanpak willen wij er zorg voor dragen dat ouderen met dementie op een prettige manier verhuizen en met een veiliger en vertrouwder gevoel de nieuwe woning kunnen betrekken. Als mensen zich vertrouwd voelen in de nieuwe woonsituatie, komt dat ook zeker de gewenning in het verzorgingshuis ten goede.


 Met grote dank aan onze medewerkers! 
En dank aan de ouderen die wij naar alle tevredenheid hebben mogen verhuizen, de mantelzorgers en familieleden die klaar staan voor hun naasten tijdens deze emotionele periode.
Samen zorgen we voor een prettige verhuizing in een toch wel hectische tijd!
 

Voor het hele artikel inclusief video, klik op de volgende link,  https://dementie.nl/nieuws/het-verhuisbedrijf-van-donny-zwennes-prachtig
Verhuizen, hoe regel ik dat  allemaal...

Verhuizen is altijd een spannende, enerverende en soms moeilijke tijd, zoveel te regelen en daarbij kost het vaak veel energie. Vooral wanneer het gaat om iemand die genoodzaakt moet verhuizen naar een verzorgingshuis, of wanneer er een familielid is komen te overlijden. Dit gaat vaak gepaard met een hoop emoties. Hoe gaan we dit regelen spookt er door uw hoofd?

Door onze persoonlijke benadering en professionaliteit kunnen wij u een hoop zorgen uit handen nemen.


Dupliceren van oude woning naar de nieuwe

Dupliceren van de oorspronkelijke woonruimtes
Ons streven is om de overgang naar een verzorgingshuis zo soepel mogelijk te laten verlopen, daarom trachtten wij ernaar om de indeling en de sfeer van de oude woning zoveel mogelijk terug te brengen in het nieuwe huis. 

Dit geeft vaak direct een vertrouwd gevoel, en onze ervaring leert dat dit de gewenning in de nieuwe woning zeer ten goede komt!


Zwennes Totaal Service
in de media

Onze unieke werkwijze is niet onopgemerkt gebleven.
Kranten, websites, radio en televisie programma's hebben aandacht besteedt aan ons bedrijf, klik hier om naar de media pagina te gaan en de diversen interviews te bekijken en beluisteren.

 

 

 

Opbellen